Cosulete din foietaj cu icre

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 9555 vizualizari

 

by meosiris

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • icre
  • i ou
  • lapte
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din foietaj cu icre:

Lasam foietajul la dezgetat.

Intindem foaia si cu ajutorul unui pahar decupam forme rotunde, iar cu ajutorul unui pahar mai mic decupam marginile pe care le suprapunem peste cele rotunde, intre ele le ungem cu albusul batut bine, iar deasupra dam cu galbenus amestecat cu lapte si dam la cuptor pt app 15 min.

In timp ce sunt la cuptor, dechidem usa din cand in cand si intepam fundul cu furculita, pentru ca se umfla.

Scoatem de la cuptor si le lasam sa seraceascam dupa cre le umplem cu salata de icre si punem cate o felie de lamaie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

28.10.2010, 00:46

Adinacarla 1

28.10.2010, 01:04

faine

Dana Cristea - pusikmea 1

02.11.2010, 11:47

nadina, adina multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Icre de stiuca